Je was er natuurlijk al lang op aan het wachten, maar het is zover... De vierde Solvelderskwis komt eraan!

Een heel fijne avond met toegankelijke vragen!

De volledige opbrengst wordt gebruikt om onze 120 jeugdleden volgend jaar weer heel veel volleybal aan te kunnen bieden.

Inschrijven doe je via een mailtje naar meurgh@yahoo.com.

Tot snel!

 

Ben je op zoek naar documenten (jouw factuur, attest mutualiteit, etc) of foto's van de Solvelders? Deze staan allemaal klaar voor jou op Twizzit.

De Solvelders webshop is live...

Na enkele jaren gedwongen pauze door Corona organiseerden we dit jaar weer ons beachtoernooi. De weergoden waren ons goed gezind en trakteerden ons op stralend weer. 18 ploegen, waaronder ook verschillende ploegen met eigen spelers en speelsters, streefden naar eeuwige roem op de jachtvelden van 't Solveld.

 

Onze tweede editie van de welkomstdag startte met een verfrissende regendouche waardoor we alle activiteiten snel van buiten naar binnen verplaatsten. Maar een buitje schrikt een echte Solvelder niet af.

Twizzit toont je steeds de laatste versie van de competitiecalender van jouw team. Jammer genoeg laat Twizzit (nog) niet toe om deze calender te synchroniseren met de agenda op je telefoon (iPhone of Android) of je PC (Outlook).

Wens je toch graag je competitiecalender meteen op je telefoon, dan kan je subscriben op de kalender van jouw team.

Door het succes van onze club zijn we op zoek naar nieuwe trainers. Mensen met ervaring of mensen die het willen leren onder begeleiding van onze gediplomeerde trainers. 

Deel jij dit berichtje mee op sociale media?

 

De Solvelders nu ook erkend in Volley magazine.

Lees er meer over in deze editie van Volley magazine.

Ben je op zoek naar meer informatie over volleybal? Zoek je de website van de competities waar we in spelen? Of zoek je informatie van een bevriende club in de buurt?

We hebben hier alvast wat relevante links voor je verzameld.

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie? Wil je graag dat we je contacteren om iets te verhelderen?


Neem dan gerust contact met ons op via volgend contactformulier?

Sponsors

© website powered by Twizzit.com