De Solvelders helpen graag voor een groenere wereld.

De voorbije jaren is de club sterk gegroeid. De kwaliteit van de jeugdoplieding blijft een prioriteit. Hans Bergmans leidde onze jeugdwerking en hij hielp de club te groeien met meer dan 50 nieuwe spelers.


Op 15/06 nodigen we iedereen uit om 16h30 (Cafetaria 't Solveld) op onze algemene vergadering waar we de huidige status van de club zullen toelichten: financieel, prioriteiten, structuur, etc.

Daarnaast zullen we ook een tipje van de sluiter oplichten naar volgend seizoen toe: ploegen, aangepaste werking, etc.

Uiteraard zullen we met het bestuur jullie alle vragen beantwoorden. Hopelijk tot dan.

Op 8 september organiseren we onze jaarlijkse startdag om het seizoen officieel af te trappen en alle spelers, speelsters, ouders, familie en sympathisanten terug samen te brengen.

De datum staan al in de Twizzit agenda, maar meer informatie volgt in de komende weken.

Noteer alvast 7 september in je agenda voor ons jaarlijks beachvolleybal tornooi. Dit is een recreatief tornooi dat openstaat voor iedereen.

De datum staat al in de Twizzit agenda, maar meer informatie volgt in de komende weken.

Onze nieuwe communicatie verantwoordelijke is...

Hier vind je de trainings- en wedstrijdkalender...

Tijdens het jaar kunnen er wel eens sporadisch aanpassingen zijn. Daarom vind je de up-to-date kalender steeds terug in Twizzit. Installeer dus zeker de app. Van zodra je inschrijft heb je toegang tot de kalender van jouw ploeg. Momenteel staan alle trainingen er al in. Van zodra de wedstrijdkalender is goedgekeurd door Volley Vlaanderen, komt deze ook in Twizzit.

Je was er natuurlijk al lang op aan het wachten, maar het is zover... De vierde Solvelderskwis komt eraan!

Een heel fijne avond met toegankelijke vragen!

De volledige opbrengst wordt gebruikt om onze 120 jeugdleden volgend jaar weer heel veel volleybal aan te kunnen bieden.

Inschrijven doe je via een mailtje naar meurgh@yahoo.com.

Tot snel!

 

Ben je op zoek naar documenten (jouw factuur, attest mutualiteit, etc) of foto's van de Solvelders? Deze staan allemaal klaar voor jou op Twizzit.

Na enkele jaren gedwongen pauze door Corona organiseerden we dit jaar weer ons beachtoernooi. De weergoden waren ons goed gezind en trakteerden ons op stralend weer. 18 ploegen, waaronder ook verschillende ploegen met eigen spelers en speelsters, streefden naar eeuwige roem op de jachtvelden van 't Solveld.

 

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie? Wil je graag dat we je contacteren om iets te verhelderen?


Neem dan gerust contact met ons op via volgend contactformulier?

Inschrijven

De afspraak die we maken met nieuwelingen is dat je driemaal mag komen 'proberen' zonder enige verplichting.

Nadien bekijken we samen of er wederzijds interesse is om tot een engagement te komen. Een zeker volleytechnisch minimumniveau is vereist vanaf bepaalde leeftijdsgroepen, maar laat je niet afschrikken, kom eens kijken, of test je zelf op het terrein. Ook jij moet je uiteraard goed voelen binnen de club.

Wij willen ook een voor iedereen toegankelijke club zijn en die minderheidsgroepen een kans biedt. Zit je ergens mee? Wil je gespreid betalen? Heb je speciale noden? Ben je anderstalig? Laat het ons weten en we werken samen met jou iets uit.

Heb je interesse om te komen, kan je steeds vrijblijvend een kijkje komen nemen op een trainings- of wedstrijdmoment, of je kan ons contacteren via volgend contactformulier.

Ben je helemaal overtuigd? Schrijf je dan snel in via volgend inschrijvingsformulier.

Sponsors

© website powered by Twizzit.com